Csokoládéba mártott szárított gyümölcsök


Csokoládéba mártott szárított gyümölcsök

A recept hozzávalói (4 személyre)

 

  • 6 dkg jó minőségű étcsokoládé
  • 20 dkg aszalt sárgabarack
  • 20 dkg aszalt mangó
  • 2 evőkanál apróra vágott pisztácia

 

Elkészítés

A csokoládét egy edényben vízgőz fölött felolvasztjuk.

Ezután a szárított gyümölcsöket félig a csokoládéba mártjuk,

megszórjuk az apróra vágott pisztáciával, majd megvárjuk, hogy a csokoládé megszilárduljon.

 


Szerkesztés dátuma: hétfő, 2012. december 17. Szerkesztette: Mereteiné-Matosics Ágnes
Nézettség: 927 Kategória: Receptek » Édességek
Előző cikk: Csokoládé mousse Következő cikk: Csokoládéparfé

Forrás:
www.receptvarazs.hu


   











Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: