Hagymás rostélyos


Hagymás rostélyos

Hozzávalók:

  • 80 dkg rostélyos csonttal együtt,
  • 12 dkg zsír,
  • 1 kanálka liszt,
  • törött bors,
  • só,
  • 3 nagy féj hagyma.

Elkészítés:

A rotélyosokat gyengén kiverjük, megsózzuk és megborsozzuk. A hagymát vékony karikákra vágjuk, meghintjük liszttel, és jól összekeverjük vele, majd a megforrósított zsírban, nagy lángon világosbarnára pirítjuk. A hagymát leszűrjük, és melegen tartjuk. Ugyanebben a zsírban nagy lángon a rostélyos szeletek mindkét oldalát pirosra sütjük, tálra tesszük, rászórjuk a pirított hagymát, meglocsoljuk a fennmaradó zsírral, és sült burgonyával, savanyúsággal tálaljuk.


Szerkesztés dátuma: szerda, 2009. október 14. Szerkesztette: Kabai Zoltán
Nézettség: 2,619 Kategória: Receptek » Főételek
Előző cikk: Hagymás pecsenye Következő cikk: Hortobágyi palacsinta


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: