Káposztás kocka


Káposztás kocka

Hozzávalók (4 személyre):

  • 50 dkg száraztészta
  • 1 kg káposzta
  • 2 evőkanál zsír vagy olaj
  • cukor
  • bors

A káposztát nagy lyukú reszelőn reszeld le, sózd be, tedd félre fél órára, azután nyomd ki a levét. A felforrósított zsiradékon karamellázz meg 1 kávéskanálnyi cukrot (kevergetve addig hevítsd, amíg szépen megbarnul), majd add hozzá a káposztát, és folytonosan keverve pirítsd, a végén borsozd is meg. A tésztát főzd ki, forgasd bele a pirított káposztába, s - időnként átforgatva - együtt is forrósítsd át.


Szerkesztés dátuma: szerda, 2009. október 14. Szerkesztette: Kabai Zoltán
Nézettség: 2,774 Kategória: Receptek » Főételek
Előző cikk: Kalocsai sertésborda Következő cikk: Kapros-gombás hús


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: