Erdélyi flekken


Erdélyi flekken

Hozzávalók: 4 szelet kicsontozott sertéstarja, 1 evőkanál liszt, 1 evőkanál olaj, 1 gerezd fokhagyma, ízlés szerint törött fekete bors és só.

A hússzeleteket húskalapáccsal kissé megveregetjük. Megsózzuk, és törött borssal meghintjük. Rákenjük a zúzott fokhagymát, majd lisztbe mártjuk, és vagy olajjal megkent roston, vagy grillsütőben mindkét oldalán pirosra sütjük. Köménymagos, hagymás káposztasaláta és sült burgonya illik mellé.


Szerkesztés dátuma: csütörtök, 2012. szeptember 20. Szerkesztette: Kovács Enikő
Nézettség: 1,505 Kategória: Receptek » Főételek
Előző cikk: Dödölle Következő cikk: Erdélyi gombás szelet


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: