Csongrádi hústekercs


Csongrádi hústekercs

Hozzávalók

 

15 dkg szalonna

15 dkg gépsonka

2 db ecetes paprika

1 ek. liszt

4 ek. pörköltlé

10 dkg liszt

60 dkg sertéscomb

ízlés szerint só

2 db tojás

20 dkg zsemlemorzsa

3 dl olaj

 

 

 

Leírás

 

A húst vékonyra nagy szeletekre kiverem , megsózom és lefedem. A szalonnát kevés vízben üvegesre főzöm, leszűröm, majd kicsit megpirítom. Hozzáadom a csíkokra vágott sonkát és ecetes paprikát, meghintem kevés liszttel és tölthető masszává keverem. Majd hosszában elterítem a húson, feltekerem, bepanírozom és a húst bő, forró olajban kisütöm. Ferdén szeletelem és párolt rizzsel tálalom.

 


Szerkesztés dátuma: szerda, 2012. december 26. Szerkesztette: Katona Annamária
Nézettség: 2,216 Kategória: Receptek » Főételek
Előző cikk: Csőben sült karfiol pulykafalatokkal Következő cikk: Csülök - Csirimódra


   











Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: