Anci zöldbabfőzeléke


Anci zöldbabfőzeléke

Hozzávalók:

  • 1 kg zöldbab
  • 1 cikk fokhagyma
  • 1 nagy pohár tejföl
  • só, zsír, liszt, pirospaprika
  • apróra vágott kapor

Elkészítése:

A zöldbabot megtisztítjuk, daraboljuk, mossuk, sós vízbe feltesszük főni. Hozzáadjuk a fokhagymát és a kaprot. Ha megfőtt rózsaszín rántást készítünk, hozzáadjuk a zöldbabhoz, majd a tejföllel készre főzzük. Bármilyen feltéttel tálalható.


Szerkesztés dátuma: csütörtök, 2009. október 8. Szerkesztette: Muretics István
Nézettség: 2,555 Kategória: Receptek » Főzelék
Előző cikk: Anci lencsefőzeléke Következő cikk: Burgonyafőzelék


   











Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: