Kelkáposzta-főzelék


Kelkáposzta-főzelék

Hozzávalók:

  • 2 kg kelkáposzta
  • 1 kg burgonya
  • 10 dkg zsír
  • 15 dkg liszt
  • 5 dkg paprika
  • 1 dkg fokhagyma
  • 0,2 fűszerpaprika
  • 0,2 köménymag
  • 3 dkg só, 0,5 dkg bors

Javasolt folyadékmennyiség (csontléből) 2 l

Csontléhez:

  • 50 dkg sertéscsont
  • 30 dkg sárgarépa
  • 25 dkg petrezselyemgyökér

Szerkesztés dátuma: csütörtök, 2009. október 8. Szerkesztette: Muretics István
Nézettség: 2,630 Kategória: Receptek » Főzelék
Előző cikk: Karalábéfőzelék Következő cikk: Krumplifőzelék


   







Tetszik 1 Vizi György kedveli
Vizi György




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: