Paprikás hal


Paprikás hal

Hozzávalók:

  • 4-6 szelet hal,
  • 3 fej vöröshagyma,
  • l szál karikára vágott sárga- és fehérrépa,
  • pirospaprika,
  • só,
  • bors,
  • l gerezd foghagyma,
  • l kanál paradicsompüré.

A hagymát, a zöldséget és a halat lábasban főni tesszük, annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Amikor felforr a víz, beleadjuk a fűszereket. Lassú tűzön puhára főzzük. Tűzálló tálba rakjuk, levét rászűrjük.


Szerkesztés dátuma: szerda, 2009. október 7. Szerkesztette: Muretics István
Nézettség: 3,000 Kategória: Receptek » Hal
Előző cikk: Mandulás hal Következő cikk: Pestos lazac


   











Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: