Magyaros pástétom


Magyaros pástétom

Hozzávalók:

  • 40 dkg kész sertéspörkölt
  • 25-30 dkg csirke- vagy sertésmáj
  • 1 fej vöröshagyma
  • bors
  • majoranna
  • borsikafű
  • 1-2 kanál lecsó
  • 25 dkg sütőmargarin

Elkészítés:

A májból resztelt májat csinálok, rövid lével. Ha kész, hűtőbe teszem. A sertéspörköltet és a resztelt májat szaftjával együtt ledarálom vagy pürésítem. Hozzákeverem a puha margarint, és ízesítem sóval, borssal, borsikafűvel. Hűtőben tárolom. Friss fehér kenyérre kenve nagyon finom és kiadós.

Forrás:
www.mindmegette.hu


Szerkesztés dátuma: vasárnap, 2011. február 27. Szerkesztette: Sándor Kinga Blanka
Nézettség: 1,556 Kategória: Receptek » Hidegkonyha
Előző cikk: Libatepertő házilag Következő cikk: Medvehagymás csirketekercs


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: