Sültpaprikás padlizsánkrém


Sültpaprikás padlizsánkrém

Hozzávalók:

  • 1 kg padlizsán
  • 4 db vastaghúsú paprika
  • fél dl olaj
  • 1 kis fej hagyma apróra vágva
  • 3 gerezd fokhagyma apróra zúzva
  • bors
  • ecet

Elkészítés:

A paprikákat sütőben feketére sütjük, a héját lehúzzuk, összeturmixoljuk. A padlizsánt nyílt lángon megsütjük, égett héját letakarítjuk róla, pürésítjük. Összekeverjük a többi hozzávalóval, friss kenyérrel vagy pirítóssal kínáljuk.

Finom, ha olaj helyett majonézzel keverjük ki!

 

Forrás: www.mindmegette.hu

 


Szerkesztés dátuma: hétfő, 2011. október 3. Szerkesztette: Sándor Kinga Blanka
Nézettség: 671 Kategória: Receptek » Hidegkonyha
Előző cikk: Sajttekercs Következő cikk: Tonhalkrém


   











Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: