Krumpli pogácsa


Krumpli pogácsa

Hozzávalók:

  • 30 dkg liszt
  • 0,5 kg krumpli
  • 1 egész tojás
  • olaj (a kisütéshez)
  1. A krumplit meghámozod, feldarabolod, megfőzöd es áttöröd. A lisztet, tojást, sót hozzáadod és összekevered.
  2. A tészta inkább lágy legyen. Kinyújtod o,5 cm vastagságúra. Kinyújtás után villával megszurkálod a tészta tetejét.
  3. Pogácsaszaggatóval kiszaggatod vagy késsel felkockázod kb. 4x4 cm-es darabokra.
  4. Forró olajban kisütöd.

Szerkesztés dátuma: vasárnap, 2010. január 24. Szerkesztette: Muretics István
Nézettség: 3,571 Kategória: Receptek » Kenyerek, péksütemények
Előző cikk: Kovászos házi kenyér Következő cikk: Krumplis pogácsa


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: