Becsinált leves


Becsinált leves

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkeaprólék,
  • 1 csomag mirelit vegyes zöldség,
  • 1 kanál zöldpetrezselyem,
  • 1 vöröshagyma,
  • 1 kanál liszt,
  • 1 kanál olaj.

Elkészítése:

Míg az aprólék felenged, egy csomó petrezselyem zöldet és egy diónyi vöröshagymát apróra vágunk. Az olajban a hagymát megfuttatjuk, majd a mirelit zöldséget beletéve, néhány percig pároljuk. A tűzről levéve beleszórjuk a zöldpetrezselymet, és félretesszük. Eközben már feltesszük az aprólékot, és majdnem készre főzzük. A már előbb elkészített zöldséget meghintjük liszttel, elkeverjük, és az aprólékkal felöntve készre főzzük.


Szerkesztés dátuma: hétfő, 2009. október 5. Szerkesztette: Muretics István
Nézettség: 5,360 Kategória: Receptek » Levesek
Előző cikk: Barnaleves baromfiból Következő cikk: Betyárleves bakonyi módra


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: