Fokhagymaleves cérnametélttel


Fokhagymaleves cérnametélttel

Hozzávalók:

  • olaj
  • 1 evőkanál liszt
  • pirospaprika
  • cérnametélt
  • 2 gerezd fokhagyma

Elkészítés:

Kevés olajon a lisztet barnára pirítom, beleteszem az apró kockára vágott fokhagymát és meghintem pirospaprikával. Felöntöm vízzel, megsózom. Ha felforrt, beleteszem a cérnametéltet, és addig főzöm, míg a tészta megpuhul.

Forrás: www.mindmegette.hu


Szerkesztés dátuma: hétfő, 2011. augusztus 22. Szerkesztette: Sándor Kinga Blanka
Nézettség: 1,436 Kategória: Receptek » Levesek
Előző cikk: Fokhagymakrémleves Következő cikk: Frankfurti leves kelbimbóval


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: