Erdélyi csorba 2


Erdélyi csorba 2

Hozzávalók: 1 kg csirke, 20 dkg vegyes zöldség, 5 dkg zeller, 2 zöldpaprika, 2 fej vöröshagyma, 2 paradicsom, 25 dkg káposzta, 40 dkg burgonya, 2 kanál olaj, pirospaprika, bors, tárkonyecet.

Elkészítése: A fölszeletelt vöröshagymát az olajban megpároljuk, azután meghintjük pirospaprikával, rátesszük a feldarabolt csirkét, a zöldségféléket, káposztát, metéltre vágva, a feldarabolt paprikát, paradicsomot, és felöntjük 1,5 l vízzel. Ha félig megpuhult, hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát is. Megsózzuk, és puhára főzzük. Tárkonyecettel savanyítjuk


Szerkesztés dátuma: hétfő, 2012. szeptember 17. Szerkesztette: Kovács Enikő
Nézettség: 1,471 Kategória: Receptek » Levesek
Előző cikk: Erdélyi csorba 1 Következő cikk: Erdélyi csorba borjúhúsból


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: