Növendék parasztcsorba


Növendék parasztcsorba

Hozzávalók: 30 dkg növendék comb, 20 dkg burgonya, 16 dkg hagyma, 8 dkg zöldpaszuly, 4 dkg zöldborsó, 8 dkg sárgarépa, 8 dkg fehérrépa, 1/2 csomó zöldpetrezselyem, 1 dkg KNORR Delikát Ételízesítő Extra, 2 dkg paradicsompüré, 0.2 dl citromlé

A növendék combot közepes kockákra vágjuk és odatesszük főni. Hozzáadjuk a megtisztított és kockákra vágott sárgarépát, fehérrépát, hagymát, majd a szintén kockákra vágott burgonyát, a zöldborsót és a zöldbabot. Amikor készre főtt, hozzáadjuk a paradicsompürét, az apróra vágott zöld lestyánt, ételízesítőt, és citromlével, vagy borslével savanyítjuk.

Elkészítési idő: 100 perc


Szerkesztés dátuma: hétfő, 2012. szeptember 17. Szerkesztette: Kovács Enikő
Nézettség: 1,561 Kategória: Receptek » Levesek
Előző cikk: NEM Erdélyi csorbaleves - valamilyen leves. Várjuk az eredeti recepteket? Következő cikk: Nyári kapros tejfölleves apró madártojással


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: