Mézes-fahéjas mustár


Mézes-fahéjas mustár

Hozzávalók

  • 100 g mustármag, 
  • 1 dkg só, 
  • 2 dkg cukor, 
  • 5 dkg méz, 
  • 6 dkg borecet, 
  • 80 ml víz, 
  • csipetnyi õrölt fahéj, 
  • 5 szem koriander, 
  • 2 ek tárkony.

Elkészítés

A mustármagot, a tárkonyt, illetve a koriandermagot alaposan megõrlöm (kávédaráló). Lisztfinomságónak kell lennie. Ezt a lisztet összekeverem a többi hozzávalóval. A kezdeti erõsségét 1-2 nap alatt elveszti és akkor adja ki az igazi aromáját.


Szerkesztés dátuma: hétfő, 2011. február 21. Szerkesztette: Sándor Kinga Blanka
Nézettség: 2,204 Kategória: Receptek » Mártások
Előző cikk: Meggymártás Következő cikk: Oreganopác


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: