Hozzávalók:
12,5 dkg vaj
12,5 dkg jó minőségű csokoládé (én többfélét használtam, étcsokit és fehéret vegyesen)
3 tojás
3 evőkanál liszt
10-15 dkg cukor
Elkészítés:
Mikróban a csokit és a vajat összeolvasztjuk, majd szép simára kikeverjük. Egy külön tálban a tojást habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a lisztet és a csokis-vajas masszát, és összekeverjük.
Hozzávalók:
50 dkg liszt
1 egész tojás
2 db tojássárgája
3 dkg élesztő
1 mokkáskanál cukor
1 evőkanál porcukor
6 evőkanál olvasztott vaj
tej csipet só
A csigák lekenéséhez:
1 tojássárgája
1 dl tej
1 teáskanál cukor
1 csomag vaníliás cukor
A töltelékhez:
2 csomag csokoládés pudingpor
ízlés szerint mennyiségű cukor
5 dl tej
Elkészítés:
Az élesztőt fé...