Kenyérlángos


Kenyérlángos

A tésztához:

  • 0,5 kg liszt, élesztő, 
  • víz. 
  • A szokásos kenyér tészta. 
A megkelt tésztát a tepsi formájához nyújtom, majd kb 10 percig a kivajazott tepsiben 170 fokon sütöm. Az elősütött tésztát vastagon megkenem tejföllel, ezt megszórom (szárított) kaporral. Ízlés szerint teszek rá kockára vágott császár szalonnát és karikára vágott hagymát.

 

Addig kell sütni, amíg a hagyma pirulni nem kezd a tetején.


Szerkesztés dátuma: szombat, 2011. január 15. Szerkesztette: Kassai Ágnes
Nézettség: 1,402 Kategória: Receptek » Sütemények
Előző cikk: Kekszrolád Következő cikk: Kinder Bueno kicsit másképp


   











Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: