Kolbászos-Sajtos Buci


Kolbászos-Sajtos Buci

Hozzávalók:

  • 2 dkg élesztő
  • negyed liter tej
  • fél kg liszt
  • 1 dl tejföl
  • 1 kiskanál só
  • kolbász karikák
  • sajt

Elkészítés:

Az élesztőt langyos tejben megfuttatjuk, és a liszttel, a tejföllel és a sóval nem túl lágy tésztát gyúrunk belőle. Letakarjuk, és kb. fél órát langyos helyen kelesztjük.

A tésztát kb. 1 cm vastagra kinyújtjuk, és kiszaggatjuk tetszés szerinti nagyságú formákra. A kiszaggatott tésztákra ráhelyezünk egy karika kolbászt, a kolbászra egy darab sajtot, majd összecsomagoljuk, mint a szilvás gombócokat, sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, megkenjük tojással a tetejét és 180 fokon szép pirosra sütjük.


Szerkesztés dátuma: kedd, 2011. március 8.
Nézettség: 1,259 Kategória: Receptek » Sütemények
Előző cikk: Kólás sütike Következő cikk: Könnyed csokoládétorta


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: