Tésztához
-50 dkg liszt
-1 csomag sütőpor
-25 dkg Rama
-20 dkg cukor
-2 tojássárgája
-4,5 dl tej
Krémhez
-10 dkg margarin (vaj)
-10 dkg cukor
-3 evőkanál rum
-3 evőkanál baracklekvár
-3 evőkanál kakaópor
Tetejére
-4 tojásfehérje
-20 dkg cukor
-10 dkg étcsokoládé
A tésztához a lisztet és a sütőport a margarinnal (vaj) elmorzsoljuk, majd a cukorral, a tojások sárgájával és 1,5 deci tejjel összegyúrjuk. Lisztezett deszkán 3 db, kb. 30x30 cm-es lapokká nyújtjuk, és a sütőpapírral bélelt tepsiben, előmelegített sütőben, egyenként kb. 12 percig sütjük. Ha kihűltek, az egyiket összetörjük, a maradék tejjel leforrázzuk. A krémhez a Ramát a cukorral habosra keverjük, a rummal, a baracklekvárral és a kakaóporral ízesítjük, majd az előzőekhez adjuk. A krémet a két tésztalap közé kenjük. A tetejére a habbá vert tojásfehérjét vízgőzre állítjuk és a cukorral 4-5 percig tovább verjük, a tésztára kenjük, majd a megolvasztott csokoládét rácsorgatjuk. Villával megcifrázzuk, és a hűtőben dermedni hagyjuk.