Hagyományos ganca


Hagyományos ganca

Hozzávalók:

  • 2 deci víz,
  • 1 evőkanál zsír,
  • csipet só és
  • annyi liszt amennyit felvesz.
  • 10 deka zsemlemorzsa.

Elkészítés:

A vizet egy lábasba öntjük beletesszük a sót és a zsírt.

Ha felforrt, akkor beletesszük a lisztet és megfőzzük.

A zsemlemorzsát megpirítjuk egy kis zsíron és kiskanállal beleszaggatjuk a tésztát.

Forrón cukorral tálaljuk.

Tésztába is tehetünk egy kis cukrot.


Szerkesztés dátuma: szerda, 2009. október 14. Szerkesztette: Kabai Zoltán
Nézettség: 1,819 Kategória: Receptek » Sütemények
Előző cikk: Habtorta csokoládé habbal (Pavlova) Következő cikk: Hamis lúdláb szelet


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: