Könnyű nyári édesség.
Hozzávalók
- 3 ek cukor
- 10 dkg Rama margarin
- 6 dl tej
- 0.5 l növényi tejszín
- 1 cs habfixáló
- 1 nagy pohár tejföl
- 41 dkg babapiskóta
- 1 db citrom reszelt héja és leve
- vaníliás-cukros tej
Elkészítés
A tejszínt, a cukrot és a habfixálót 10 perc alatt kemény habbá verjük. Hozzáadjuk a tejfölt, a citrom levét és reszelt héját, az olvasztott Ramát, majd kikeverjük. A piskóta felét vaníliás-cukros tejben pár percre beáztatjuk, majd egy tál vagy tortaforma aljára rakjuk. Erre rákenjük a krém felét, majd ismét vaníliás-tejbe áztatott piskóta következik és végül a krém második felét is rákenjük.
Tortadarával díszítjük, majd hűtőben pár órán át pihentetjük, és csak ezután tálaljuk.