Kapucíner szelet


Kapucíner szelet

Hozzávalók

Lapok

  • 5 tojásból készült rendes piskóta
  • 5 tojásból készült barna piskóta

Krém

  • 2 csomag vaníliapuding
  • 5 dl tej
  • 2 kocka margarin
  • 40 dkg procukor

Katica tortabevonó

  • 4 evőkanál mogyorós kapucsínó
  • csokimáz vagy tortadara

Elkészítés

  1. A 2 csomag vaníliapudingot megfőzzük 5 dl tejben.
  2. A 2 margarint kikavarjuk 40 dkg porcukorral és a kihűlt pudinghoz adjuk.
  3. A krém 2/3-át a barna piskótára kenjük.
  4. Katica tortabevonót olvasztunk és rákenjük a krémre. Ha a tortabevonó kicsit hűlt, rátesszük a sárga piskótalapot.
  5. A maradék krémhez hozzáadunk 4 evőkanál mogyorós kapucsínót és rákenjük a piskótára
  6. A tetejét csokimázzal vagy tortadarával díszítjük.

Szerkesztés dátuma: péntek, 2012. szeptember 21. Szerkesztette: Mereteiné-Matosics Ágnes
Nézettség: 1,345 Kategória: Receptek » Sütemények
Előző cikk: Káposztás kelt kifli Következő cikk: Karácsonyi diós sütemény

Forrás:
www.otletkonyha.hu


   







Tetszik 1 és még 1 tag kedveli




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: