Hozzávalók
Lapok
- 5 tojásból készült rendes piskóta
- 5 tojásból készült barna piskóta
Krém
- 2 csomag vaníliapuding
- 5 dl tej
- 2 kocka margarin
- 40 dkg procukor
Katica tortabevonó
- 4 evőkanál mogyorós kapucsínó
- csokimáz vagy tortadara
Elkészítés
- A 2 csomag vaníliapudingot megfőzzük 5 dl tejben.
- A 2 margarint kikavarjuk 40 dkg porcukorral és a kihűlt pudinghoz adjuk.
- A krém 2/3-át a barna piskótára kenjük.
- Katica tortabevonót olvasztunk és rákenjük a krémre. Ha a tortabevonó kicsit hűlt, rátesszük a sárga piskótalapot.
- A maradék krémhez hozzáadunk 4 evőkanál mogyorós kapucsínót és rákenjük a piskótára
- A tetejét csokimázzal vagy tortadarával díszítjük.