Hozzávalók
Tészta
- 6 tojás
- 12 kanál cukor
- 6 evőkanál forró víz
- 18 dkg dió
- 1 csomag sütőpor
- 6 evőkanál liszt
Krém
- 20 dkg vaj
- 20 dkg porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 adag feketekávé
- 1 tojás sárgája
- csokoládé
- rum
- mazsola
Elkészítés
- A tojássárgákat a cukorral, vízzel jól elkeverjük, hozzáadjuk a darált diót, a sütőporral elkevert lisztet és a keménnyé vert tojásfehérjét.
- Kikent, lisztezett tepsiben közepes lángon sütjük.
- A vajat a porcukorral, a vaníliás cukorral, a feketekávéval és a tojássárgával jól kikeverjük.
- Ezzel a krémmel kenjük le a kihűlt tésztát.
- A tetejére csokit reszelünk és rumba áztatott mazsolát szórunk.