Pehelybárányok


Pehelybárányok

Hozzávalók

  • 40g vaj
  • 20 nagy mályvacukor
  • 160g CHEERIOS gabonapehely
  • 40g kókuszreszelék
  • 6 szem piros szőlő
  • 50g mazsola
  • 24 szem fekete ribizli
  • 50g fehér csokoládé

Elkészítés

1. A vajat és a mályvacukrot tegye egy tálba, és melegítse folyékonyra.

2. Adja hozzá a CHEERIOS gabonapelyheket.

3. Két kanál segítségével készítse el a báránykák testét (6 darabot), jól nyomja össze a kanálnyi adagokat. Tegye sütőpapírra, szórja meg kókuszreszelékkel.

4. Készítse el a bárányok lábát (24 darabra lesz szükség): felezett fogpiszkálóra húzza fel a mazsolaszemeket.

5. A testekbe szúrja bele a lábakat, állítsa fel őket, és fej helyére tegyen szőlőszemeket.

6. A fehér csokoládét törje apróra, melegítse folyékonyra.

7. Az olvadt csokoládéból tegyen 2-2 pöttyöt a szőlőszemekre, ehhez rögzítse a fekete ribizlit szemgolyók gyanánt. Ugyanígy tegyen a fülekkel.

Felszolgálás

Tálalja zöld tányéron!


Szerkesztés dátuma: péntek, 2012. szeptember 21. Szerkesztette: Mereteiné-Matosics Ágnes
Nézettség: 626 Kategória: Receptek » Sütemények
Előző cikk: Párizsi torta Következő cikk: Pikáns ízű sajtos lángos

Forrás:
www.otletkonyha.hu


   











Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: