Karamellás brownie


Karamellás brownie

Hozzávalók:

  • 19 dkg vaj
  • 19 dkg étcsokoládé
  • 3 tojás
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 25 dkg cukor
  • 11 dkg liszt
  • 1 kávéskanál só
  • 20 dkg karamella

Elkészítés:

A vajat és a csokit összeolvasztjuk. A karamellát apró kockákra vágjuk. Egy tálban habosra keverjük a tojásokat a cukrokkal.

Ha a csokis massza lehűlt, belekeverjük a tojásos masszát, majd a lisztet és a sót. Egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát, majd megszórjuk a karamellával. Előmelegített sütőben, 180 fokon, 25 perc alatt megsütjük.


Szerkesztés dátuma: csütörtök, 2012. szeptember 27. Szerkesztette: Mereteiné-Matosics Ágnes
Nézettség: 1,201 Kategória: Receptek » Sütemények
Előző cikk: Karácsonyi diós sütemény Következő cikk: Karamellás szelet

Forrás:
www.mindmegette.hu


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: