Hozzávalók:
A tésztához:
- 4 db tojás
- 13 evőkanál cukor
- 1 dl ét olaj
- 1 dl tej
- 13 evőkanál liszt
- 1 csomag sütőpor
- 2 evőkanál kakaópor
- 1 evőkanál tej
A krémhez:
- 5 dl tej
- 3 evőkanál liszt
- 5 evőkanál cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 20 dkg kókuszreszelék
A tetejére:
- 10 dkg tortabevonó csokoládé
Elkészítés:
A tésztához a 4 egész tojást a 13 evőkanál cukorral, 1dl étolajjal, 1 dl tejjel, 13 evőkanál liszttel és 1 csomag sütőporral összekeverjük. A tésztát elfelezzük, felébe 2 evőkanál kakaóport és 1 evőkanál tejet keverünk.
Sütőzsírpapírral bélelt tepsibe öntjük a barna masszát, és addig sütjük, hogy az állagára kenhető legyen a következő krém: 5 dl tejet 3 evőkanál liszttel, 5 evőkanál cukorral, 1 csomag vaníliás cukorral felfőzünk, és belekeverünk 20 dkg kókuszreszeléket. Ezt a krémet a barna tésztára simítjuk, és ráöntjük a sárga masszát, együtt készre sütjük.
A tetejére a csokit vízgőz felett felolvasztjuk 1 evőkanál olajjal, és a süteményre kenjük. Ha megdermedt, szeleteljük, tálaljuk.