Hozzávalók:
- 20 dkg cukor
- 2 evőkanál kakaó
- 25 dkg liszt (fele rétesliszt)
- 5 dkg Rama margarin
- 1,5 dl tej
- 6 db tojássárgája
- 1 csomag sütőpor
- sárgabaracklekvár (a megsült tésztára)
A habhoz:
- 5 dkg cukor
- 6 db tojásfehérje
A tetejére:
- csokireszelék
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összekevertem, majd sütőpapírral bélelt (közepes méretű) tepsibe tettem, és megsütöttem.
A habhoz a tojásfehérjét gőz fölött pici sóval kezdtem el lassú fokozaton felverni, majd erősebb fokozatra kapcsolva tettem hozzá a cukrot.
A kihűlt tésztát lekvárral kentem le, és rásimítottam a főzött tojáshabot. Kicsit megpirítottam a habot, és csokireszeléket szórtam rá.