Mogyorós brownie (gluténmentes)


Mogyorós brownie (gluténmentes)

Hozzávalók:

  • 3 evőkanál gluténmentes liszt
  • 6 dkg vaj
  • 10 étcsokoládé
  • 2 db tojás
  • 15 dkg nádcukor
  • 15 dkg mogyoró apróra vágva

Elkészítés:

Egy lábasba vizet teszünk, és gőz felett felolvasztjuk a csokoládét és a vajat. A cukrot a tojással habosra keverjük, majd a vajas csokoládét hozzáadjuk, beletesszük a mogyorót, és végén a lisztet.

Egy 25x30 cm-es tepsit kivajazunk, lisztezünk, beleöntjük a tésztát, majd előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük. Ha megsült, hagyjuk kihülni, majd kockára szeletelve vágjuk.


Szerkesztés dátuma: hétfő, 2012. október 1. Szerkesztette: Mereteiné-Matosics Ágnes
Nézettség: 1,085 Kategória: Receptek » Sütemények
Előző cikk: Mogyorókrémes torta Következő cikk: Mogyorós-szilvás lepény

Forrás:
www.mindmegette.hu


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: