
Hozzávalók:
- 20 dkg babapiskóta
- 10 dkg cukor
- 20 dkg étcsokoládé
- 2 dl kakaó
- 15 dkg vaj
- 2 csomag csokis pudingpor
- 5 dl tej
A díszítésnek:
- tejszínhab
- reszelt csokoládé
- 3 db babapiskóta
Elkészítés:
A csokis pudingot összevegyítjük a tejjel, és folytonos kevergetéssel sűrűre felfőzzük. A tűzről levéve hozzáadjuk az olvasztott
étcsokoládét, a cukrot, a vajat, és robotgéppel jól eldolgozzuk.
Egy tálcára sorba rakjuk a babapiskótákat úgy, hogy előtte mindegyiket megmártjuk a kakaóban. Ha egy sort kiraktunk, rákenjük a krémet, majd újabb piskótasor, illetve krém következik. Az oldalát is kenjük be krémmel!
A tetejét 3 piskótával, tejszínhabbal és reszelt vagy olvasztott csokoládéval díszítjük.