Hozzávalók:
- 40 dkg étcsokoládé
- 20 dkg vaj
- 4 db tojás
- 20 dkg barna cukor
- 1 csomag sütőpor
- 15 dkg liszt
- koriander
- só
Elkészítés:
Az étcsokit a vajjal gőz felett felolvasztjuk. A tojásokat a cukorral kétszeresére felverjük, majd ebbe öntjük, folyamatosan keverve a picit megsózott, korianderrel ízesített olvasztott csokit. Ezután a lisztet és a sütőport keverjük óvatosan a masszához.
Kivajazott tűzálló tálba öntjük a masszát, 170 fokra előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük. A tűpróbánál maradjon a fogpiszkálón kis massza, akkor jó.
Ha kivettük a sütőből, várjuk meg, míg kicsit hűl, azzal keményedik is!
Kínáljunk a még langyos brownie-hoz vaníliafagyit!