Konyakos trüffel


Konyakos trüffel

Hozzávalók:

  •  20 dkg étcsoki
  •  2 ek konyak
  •  2 ek vaj
  •  3 ek tejszín
  •  kakaópor

 

Elkészítése:

1. Olvaszd össze lassú tűzön a tejszínt a vajjal és az apróra tördelt csokival.

2. A tűzről levéve keverd bele a konyakot, majd tedd félre hűlni.

3. Ha kihűlt, keverd habosra és simítsd egy sütőpapírral bélelt tálcára.

4. Tedd egy napra (lefedve) a hűtőbe.

5. Másnap formázz a masszából golyókat vagy hengereket, vágd számodra tetsző méretűre és forgasd kakaóporba.

6. Ajándékozásig tárold hideg helyen!

 

Forrás: facebook


Szerkesztés dátuma: hétfő, 2012. december 17. Szerkesztette: Mereteiné-Matosics Ágnes
Nézettség: 1,092 Kategória: Receptek » Sütemények
Előző cikk: Könnyű házi csoki Következő cikk: Körtés brownie


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: