Hozzávalók
- 1 cs vaníliás pudingpor
- 1 cs csokis pudingpor
- 1 cs puncs pudingpor
- 20-25 db vékony palacsinta
- 1 ü magozott meggybefőtt
- 1 cs babapiskóta
- 1 főzet kávé
- 1 rum aroma
- 7evőkanál cukor
- fahéj ízlés szerint
- 1 l tej
- instant kakaó
Elkészítés
1.Egy tortaformát folcpakkal kibélelünk. A kávét összekeverjük a rumaromával. A babapiskótát beleforgatjuk és a forma alját kirakjuk vele úgy, hogy ne legyen köztük hézag.
2.A vaníliás pudingot 3 evőkanál cukorral megfőzzük a 1/2 l tejben és a piskótára öntjük. A palacsintákat megszórjuk kakaóval, feltekerjük, majd még egyszer feltekerjük csiga formában és a puding tetejére rakjuk. Kívülről haladunk befelé.
3.Ha kész, akkor megfőzzük a csokis pudingot 3 evőkanál cukorral 1/2 l tejben és a palacsintára öntjük.
4.A meggyet leszűrjük, elosztjuk a puding tetején és megszórjuk fahéjjal. A meggylében, (ha nincs, akkor 1/2 l vízzel pótoljuk), megfőzzük 1 evőkanál cukorral a puncspudingot és a meggy tetejére öntjük, majd pár órára a hűtőbe tesszük.