Hozzávalók:
A tésztához:
- 12 dkg vaj
- 50 dkg búzadara
- 2 citrom leve és reszelt héja
- 2 pohár natúr joghurt
- 4 egész tojás
- 20 dkg cukor
- 1 csomag sütőpor
Az öntethez:
- 1 citrom leve
- 15 dkg cukor
- 1,5 dl víz
A tetejére:
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 0,5 dl tej
Elkészítése:
A búzadara és a sütőpor kivételével a tészta hozzávalóit habosra keverjük, majd hozzáadjuk a búzadarát és a sütőport is. Sütőpapíros tepsiben 180 fokon aranybarnára sütjük, amíg sül elkészítjük rá az öntetet.
A citrom levét vízzel és cukorral felforralom majd lehűtöm, amint a tészta kisül, még melegen ráfolyatom a tetejére. 0,5 liter tejben megfőzök egy vaníliás pudingport és a tészta tetejére öntöm, majd kókuszreszelékkel megszórom.