Hozzávalók:
3 csomag csoki pudingpor
9 + 1,5 dl tej
6 evőkanál cukor
2 teáskanál porcukor
rumaroma
háztartási keksz
Elkészítés:
1. 1,5 dl tejet összekeverjük a porcukorral és a rumaromával. Egy jénai tál aljára sorban kekszeket helyezünk, meglocsoljuk a rumos-cukros tej felével. A maradék kekszet beáztatjuk a megmaradt tejbe.
2.
Hozzávalók:
10 dkg jó minőségű étcsokoládé
15 dkg kristálycukor
10 dkg
2 tojás
20 dkg liszt
1 csomag sütőpor
1 nagy narancs lereszelt héja és leve
1 dl 100%-os narancslé vagy tej
1 késhegynyi fahéj
1 késhegynyi őrölt chili
1 késhegynyi szódabikarbóna
Elkészítés:
A csokoládét, a cukrot és a margarint felolvasztottam mikróban 350 fokon 3 perc alatt (készíthetitek ...