Pacalpörkölt


Pacalpörkölt

Hozzávalók:

  • 1 kg előfőzött pacal
  • 2 nagy fej hagyma
  • 4-5 gerezd fokhagyma
  • 2 ek paprika
  • egy kanál zsír, vagy olaj
  • bors

Elkészítése:

A hagymát a zsíron, vagy olajon üvegesre sütjük, lehúzzuk a tűzről, rászórjuk a paprikát és a csíkokra pacalt, kevés vizet aláöntve, sót belekeverve feltesszük főni. Mikor félig megpuhult, beletesszük a zúzott fokhagymát és a törött borsot. Lassú tűzön puhára pároljuk.

Forrás:

http://www.mpatent.extra.hu/porkoltek.html


Szerkesztés dátuma: csütörtök, 2011. február 24. Szerkesztette: Sándor Kinga Blanka
Nézettség: 2,562 Kategória: Receptek » Szabadban készíthető ételek
Előző cikk: Őzpörkölt


   








Megjegyzések

Lázár János
szombat, 2013. július 6. 15:49
Itt is.Előfőzött pacal?Ha már föz valaki csinálja normálisan.Sok pókhas.



Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: