Alufóliában sült csirkemell kolbásszal


Alufóliában sült csirkemell kolbásszal

Hozzávalók:

  • 1 személyre:
  • fél csirkemell
  • 3 karika parasztkolbász
  • fél evőkanál ételízesítő
  • 2 vékony szelet szalonna

Elkészítése:

A csirkemellet megmossuk, szárazra töröljük. A vastagabb részén nyílást vágunk a húsba, és bedugjuk a kolbászkarikákat. A csirkemellet bedörzsöljük az ételízesítővel, betekerjük a szalonnaszeletekbe, és lazán alufóliába csomagoljuk.

Tüzet rakunk, majd amikor már csak parázslik, beletesszük az alufóliás batyukat, és kb. 30 perc alatt megsütjük. Kivesszük a parázsból, óvatosan kibontjuk, és kenyérrel, uborkával esetleg alufóliában sült burgonyával fogyasztjuk.


Szerkesztés dátuma: hétfő, 2009. október 5. Szerkesztette: Muretics István
Nézettség: 4,106 Kategória: Receptek » Szabadban készíthető ételek
Következő cikk: Becsavarodott debreceni roston


   











Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: