
Hozzávalók:
- 1 bögre kuszkusz (kisebb bögre volt, kb. 1,5 dl)
- 1 bögre narancslé
- 1 piros alma (savanykás)
- 1 zöld alma
- 1 citrom leve
- 3 marék dió, megpirítva, durvára vágva
- 2 szál szárzeller, megpucolva, felaprítva
- 1 kisebb fej lilahagyma, apróra vágva
- 2-3 marék kezeletlen mazsola
Elkészítése:
A kuszkuszt felöntöttem a megmelegített narancslével, majd lefedve állni hagytam. A kockákra vágott almát meglocsoltam a citromlével. A megpuhult kuszkuszt összekevertem az almakockákkal és a többi hozzávalóval.
Érdemes legalább egy nappal korábban elkészíteni, és behűteni. Mára istenien átjárta az egészet a zeller aromája.
Forrás:
www.sajtkukac.hu