Kuszkusz saláta


Kuszkusz saláta

Hozzávalók:

  • 1 bögre kuszkusz (kisebb bögre volt, kb. 1,5 dl)
  • 1 bögre narancslé
  • 1 piros alma (savanykás)
  • 1 zöld alma
  • 1 citrom leve
  • 3 marék dió, megpirítva, durvára vágva
  • 2 szál szárzeller, megpucolva, felaprítva
  • 1 kisebb fej lilahagyma, apróra vágva
  • 2-3 marék kezeletlen mazsola

Elkészítése:

A kuszkuszt felöntöttem a megmelegített narancslével, majd lefedve állni hagytam. A kockákra vágott almát meglocsoltam a citromlével. A megpuhult kuszkuszt összekevertem az almakockákkal és a többi hozzávalóval.

Érdemes legalább egy nappal korábban elkészíteni, és behűteni. Mára istenien átjárta az egészet a zeller aromája.

Forrás:
www.sajtkukac.hu


Szerkesztés dátuma: péntek, 2011. február 25. Szerkesztette: Sándor Kinga Blanka
Nézettség: 1,369 Kategória: Receptek » Vegetáriánus
Előző cikk: Krumplis tészta – sváb módra Következő cikk: Lepcsánka


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: