Turulsólymász vadgalamb áldos


Turulsólymász vadgalamb áldos

Hozzávalók:

  • hun áldosgyöket, 
  • méz, 
  • kockákra vágott vadgalambhús, 
  • citromlé, 
  • mazsola, 
  • reszelt citromhéj, 
  • feketeribiszkelé, 
  • pörkölt mandula, 
  • vöröshagyma, 
  • só, 
  • tejföl, 
  • bodzalekvár, 
  • fehérbor (táltoshegyi nemesrizling).

Szerkesztés dátuma: hétfő, 2010. december 20.
Nézettség: 1,715 Kategória: Régi receptek » Hun receptek
Előző cikk: Tarcal-hegyi zöldelényüstöny: Következő cikk: Vérszerződési áldomás ürü alapáldos


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: