Hungvári marhaüstöny


Hungvári marhaüstöny

Hozzávalók:

  • avar áldosgyöket, 
  • só, 
  • kockára vágott marhahús, 
  • erdei gomba, 
  • cékla, 
  • citromlé, 
  • reszelt citromhéj, 
  • friss gyömbér, 
  • csillagánizs, 
  • tejföl, 
  • friss komlóvirág, 
  • méz, 
  • bors, 
  • feketeribizli, 
  • köles, 
  • fahéj, 
  • friss csomborhungyök, 
  • reszelt pörkölt mandula, 
  • vörösbor.

Tálalás előtt megszórjuk friss, vágott csomborral.

Díszítés: fehér és sárga virágok.

Uralkodó ízirány: édes-savanykás-kesernyés.


Szerkesztés dátuma: hétfő, 2010. december 20.
Nézettség: 1,362 Kategória: Régi receptek » Hun receptek
Előző cikk: Hun – Avar – Magyar Gyöket Következő cikk: Hunor és Magor csodaboga áldos


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: