Eskám vörösboros kakasáldos


Hozzávalók:
1kg összevágott kakas-(csirke-) hús
2l vörösbor
2ek hun gyöket
250gr összevágott vöröshagyma
1ek gyömbér
1ek méz
2ek citromlé
1ek citromhéj
fél kk fahéj
1kk szerecsendió
só.
 
Színezés: vörös (vörösbor)

Díszítés: fehér virágok

Uralkodó ízirány: édes-savanykás gyömbéres ízek

Elkészítés: szokásos áldos eljárás

 


Szerkesztés dátuma: hétfő, 2014. február 24. Szerkesztette: Magyar Géza
Nézettség: 1,080 Kategória: Régi receptek » Hun receptek
Előző cikk: Csepel-szigeti csirkeüstöny hagymafüves monyáddal Következő cikk: Gyöketek (fűszerkeverékek)


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: