Kök csongi fácán- és fürjáldos


Hozzávalók:
600gr fácán- és fürjhús
12 főtt fürj tojás
150gr apróra vágott vöröshagyma
200gr fölszeletelt alma
200gr fölszeletelt tökörke
100gr fölszeletel erdei gomba
fél kk sáfrány
1ek méz
2ek citromlé
1ek citromhéj
2ek hun gyöket
fél kk bors
só.
 
Színezés: sárga (sáfrány)

Díszítés: piros virág

Uralkodó ízirány: édes-savanykás ízek

Elkészítés: hosszúlevű áldos

 


Szerkesztés dátuma: hétfő, 2014. február 24. Szerkesztette: Magyar Géza
Nézettség: 711 Kategória: Régi receptek » Hun receptek
Előző cikk: Hunor és Magor csodaboga áldos Következő cikk: Koppány vezér pontyáldos


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: