Ananászos csirkesaláta


Ananászos csirkesaláta

Hozzávalók:

  • 1 nagy sült csirkemell,
  • 1 kg-os ananászkonzerv,
  • 10 dkg mandula,
  • 1 adag majonéz,
  • 2 dl tejföl,
  • 1 ek zellersó

A lebőrözött, kicsontozott húst csíkokra vágod, összekevered a kisebb darabokra vágott ananásszal és a tejföllel hígított majonézzel. A majonézhez ne adj sót, hanem a zellersót használd. A citromlével ne takarékoskodj, jól locsold meg, hogy ellensúlyozd az ananász édességet, persze óvatosan.


Szerkesztés dátuma: péntek, 2009. október 9. Szerkesztette: Muretics István
Nézettség: 2,750 Kategória: Savanyúk - saláták » Saláták
Előző cikk: Almasaláta Következő cikk: Budai saláta


   











Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: