Ági néni majonézes csirkehús salátája


Ági néni majonézes csirkehús salátája

Hozzávalók:

  • 15 dg sült csirkehús
  • 1 főtt tojás díszítéshez,
  • fél kg burgonya
  • 2 db alma
  • 1 db csemegeuborka
  • 1 pohár tejföl
  • 2 evőkanál majonéz
  • 1 evőkanál mustár
  • kevés porcukor, só, fehér bors

Elkészítése:

A burgonyát vékony csíkokra vágjuk. Sós vízben megfőzzük, leszűrjük. Hozzáadjuk a csíkokra vágott sült húst, kockára vágott almát és csemege uborkát.

A tejfölt, majonézt, mustárt, pici porcukorral, pici sóval, fehér borssal elkeverjük, ráöntjük a salátára és óvatosan összekeverjük. Lehűtve tálaljuk.


Szerkesztés dátuma: péntek, 2009. október 9. Szerkesztette: Muretics István
Nézettség: 2,849 Kategória: Savanyúk - saláták » Saláták
Következő cikk: Almás kukoricasaláta


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: