Tejfölös uborkasaláta


Tejfölös uborkasaláta

Hozzávalók:

  • 1 kígyóuborka, 
  • 3 gerezd fokhagyma, 
  • 1/2 TK só, 
  • 3 EK cukor, 
  • 2 EK ecet, 
  • bors, paprika, 
  • 1 pohár tejföl.

Elkészítése:

Az uborkát legyalulom, mjd egy tálban összerázom a cukorral és a sóval. 5 perc múlva rázúzom a fokhagymát és ráöntöm az ecetet, amellyel összekeverem. (Víz nem jön bele, csak ennyi sót teszünk rá és nem nyomkodjuk ki !) Elkeverem a tejföllel, a tetejét megszórom borssal és papriklával.


Szerkesztés dátuma: hétfő, 2011. február 21. Szerkesztette: Sándor Kinga Blanka
Nézettség: 1,799 Kategória: Savanyúk - saláták » Saláták
Előző cikk: Sajtos uborkasaláta Következő cikk: Uborkasaláta (videó)


   











Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: