Kukoricás-babos-avokádós saláta


Kukoricás-babos-avokádós saláta

Hozzávalók:

  • 2 cső főtt kukorica
  • egy doboz vörösbab konzerv (eredetileg feketebab), lecsöpögtetve
  • 1 érett avokádó, falatnyi darabokra vágva
  • 4-5 szál újhagyma, felkarikázva
  • 200 g koktélparadicsom, félbevágva
  • 100 g kecskesajt/feta
  • az öntethez:
  • 1 tk őrölt római kömény
  • 1 ek Tabasco szósz
  • 2 lime leve és reszelt héja
  • 1 ek balzsamecet
  • 2 ek olívaolaj
  • 1 tk nádcukor

Elkészítése:

A kukoricacsövekről levágtam a szemeket, majd összekevertem a többi zöldséggel. Az öntethez valókat a Flavor Shakerembe öntöttem (egy kisebb, csavaros tetejű befőttesüveg is megteszi) és jól összeráztam. A salátára öntve alaposan összeforgattam és már tálaltam is.

Forrás:
www.sajtkukac.hu


Szerkesztés dátuma: csütörtök, 2011. február 24. Szerkesztette: Sándor Kinga Blanka
Nézettség: 1,874 Kategória: Savanyúk - saláták » Saláták
Előző cikk: Könnyű burgonyasaláta Következő cikk: Kukoricás-sonkás tésztasaláta


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: