Francia saláta


Francia saláta

Hozzávalók:

  • 3 db krumpli,
  • 2-3 db alma,
  • 1 ü borsó,
  • 3-4 db savanyú uborka,
  • 1 db paradicsom,
  • ételizesitő,
  • bors,
  • saláta,
  • mustár,
  • majonéz,
  • tejföl.

Elkészítése:

A borsot, kukoricát, almát, krumplit megfőzzük és hagyjuk kihűlni őket. A mustárt, majonézt, tejfölt összekeverjük. A kihűlt zöldségre ráöntjük az öntetet, végül fűszerezzük, ételízesítővel, egy pici borssal és összekeverjük.

Tálalás krumpripürével, kirántott hússal. Díszíteni salátával, paradicsommal lehet.


Szerkesztés dátuma: szombat, 2010. február 6. Szerkesztette: Tölle Rozália
Nézettség: 1,781 Kategória: Savanyúk - saláták » Saláták
Előző cikk: Csirkesaláta Következő cikk: Füstölt hal - saláta pisztrángból, lazacból vagy makrélából


   











Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: