Badacsonyi szőlősaláta


Badacsonyi szőlősaláta

Hozzávalók:

  • fél kg szőlő,
  • 1 dl vörösbor,
  • 2 evőkanál dió,
  • 1 evőkanál porcukor

Elkészítése:

A szőlőt megmosom és egy mély tálba teszem. A diót megőrlöm és összekeverem a porcukorral. A cukrozott diót ősszekeverem a borral és megvárom, míg felolvad a cukor, ezzel öntözöm meg a szőlőt és 3 órára a hűtőbe teszem. Ajánlható minden szárnyasételhez, vagy csak úgy enni.

 

Megjegyzés: piros és zöld szőlővel vegyesen


Szerkesztés dátuma: szerda, 2009. október 7. Szerkesztette: Muretics István
Nézettség: 1,511 Kategória: » Szüret


   











Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: