Főtt tojások mustárágyon / Gránátalma


Főtt tojások mustárágyon / Gránátalma

Hozzávalók:

  • 4 db főtt tojás,
  • 5 dkg szalonna (apró kockára vágva),
  • egy kis fej vöröshagyma (apróra vágva),
  • 1/2 ek liszt,
  • 2 dl tej,
  • 1 dl tejföl,
  • 5 dkg reszelt sajt,
  • 1 ek dijoni magos mustár,
  • 1 ek édes mustár

Elkészítés:

A tojásokat megfőzzük és meghámozzuk. A hagymát és szalonnát üvegesre pirítjuk, hozzáöntjük a tejet és a tejfölt majd belerakjuk a lisztet és a sajtot, sűrűsödésig főzzük. Végül hozzáadjuk a kétféle mustárt és jól elkeverjük. A tojásokat félbe vágjuk és a mustárszósszal meglocsoljuk.

Forrás:

www.gasztrostudio.hu


Szerkesztés dátuma: csütörtök, 2011. március 17. Szerkesztette: Sándor Kinga Blanka
Nézettség: 1,109 Kategória: Ünnepek » Húsvét
Előző cikk: Couscous saláta zöld paprikával és paradicsommal Következő cikk: Gombafejek rántva


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: