Gombafejek rántva


Gombafejek rántva

Hozzávalók:

  • Fél kg csiperkegomba
  • 2 tojás, zsemlemorzsa
  • liszt
  • olaj

Elkészítés:

A gombákat megtisztítom, a szárát eltávolítom (ezt más ételhez használom fel). A fejeket sózom, majd lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatom. Forró olajban mindkét oldalát szép aranysárgára sütöm.

Forrás:

grocceni.com


Szerkesztés dátuma: csütörtök, 2011. március 17. Szerkesztette: Sándor Kinga Blanka
Nézettség: 1,590 Kategória: Ünnepek » Húsvét
Előző cikk: Főtt tojások mustárágyon / Gránátalma Következő cikk: Húsvéti cipó mazsolával


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: